MKD

ENG

ЕВРОСУРОВИНА ПА

ПОДНИ ГУМЕНИ ПЛОЧКИ

Гумените подни плочки се изработени од 100% гумен гранулат кој е одговорен за удобноста и меката текстура на гумениот под.
Отпорни се на високи и ниски температури, лесни за монтажа и со долг век на траење, погодни и за внатрешна и надворешна употреба.

Идеални се како решение за:

  • детски пракови
  • партерни уредби
  • детски игротеки и игралишта
  • фитнес простории
  • деловни објекти
  • кујнски површини
  • детски соби
  • дворови

Ги има во два облици со една стандардна димензија (50cm x 50 cm) должина и ширина и 2.5cm дебелина. За нејзиниот квалитет, докажуваат и бројните награди, признанија и сертификати ISO 9001-2015 и наградата за иновативен производ и претприемач на годината во 2016 година.

Форма мозаик и нијанси на бои

Нијанса 01 Нијанса 01
Нијанса 02 Нијанса 01
Нијанса 03 Нијанса 01
Нијанса 04 Нијанса 01

Форма квадрат и нијанси на бои

Форма 01 Нијанса 01
Форма 02 Нијанса 01
Форма 03 Нијанса 01

Најчесто поставувани прашања?

Лесни за монтирање, можат да се склопуваат како сложувалка а можи и да се залепат со соодветен лепак.

Нивната структура сама по себе е лесна за оддржување и антибактериска. Доволно е само со млаз на вода и плочките ќе бидат чисти.

Гумените подни плочки се со висок отпор и голем степен на издржливост. Оштетување можат да настанат од поголеми механички удари.

Можат да се поставуваат на сите видови на површини како надвор така и внатре. Најдобра и најпрактична нивна употреба е во: игротеки, паркови, дворови фитнес сали.